• De Instant Website is gebaseerd op open internetstandaarden (HTML/CSS/JavaScript).
  • Kan op elke website geïmplementeerd worden, onafhankelijk van welk contentmanagementsysteem (CMS) gebruikt wordt.
  • Is relatief eenvoudig te implementeren.
  • Team Brabant Cloud levert alle benodigde bestanden van de Instant Website incl. de initiële configuratie.
  • De bestanden bepalen onder meer de opmaak van de Instant Website, zoals kleuren en lettertypen.
  • Indien gewenst kun je zelf de opmaak aanpassen, bijvoorbeeld volgens de eigen huisstijl.
  • Als instelling ben je zelf verantwoordelijk voor de implementatie van de Instant Website.
  • Elke webbouwer kan uit de voeten met de Instant Website.
  • Naast de reguliere versie is er een Wordpress plugin beschikbaar voor Wordpress-omgevingen.
  • Het meegeleverde bestand readme.html bevat belangrijk informatie m.b.t. de implementatie van de Instant Website.

Hoe werkt het?

Wil je de Instant Website gebruiken? Neem dan contact op met Team Brabant Cloud via helpdesk@brabantcloud.nl. In overleg met jou maken we een basisconfiguratie. Vervolgens sturen wij je alle benodigde bestanden toe die je op je websiteomgeving kunt zetten. De bestanden bepalen onder meer de opmaak van je Instant Website, zoals kleuren en lettertypes. Je website is dan klaar voor gebruik – je kunt er meteen je collectie mee doorzoeken. Desgewenst kun je de opmaak van de site verder aanpassen, bijvoorbeeld volgens je eigen huisstijl. Dit kun je zelf doen of in overleg met een webbouwer.

De Instant Website is gebaseerd op de open internetstandaarden HTML, CSS en JavaScript. Dit zorgt ervoor dat de Instant Website op elke website geïmplementeerd kan worden, onafhankelijk van het gebruikte contentmanagementsysteem (CMS).

Er zijn twee varianten van de Instant Website welke identiek zijn qua functionaliteiten:

• De reguliere Instant Website
    Deze versie kan op elke website geïmplementeerd worden en is onafhankelijk van het gebruikte contentmanagementsysteem.
    Raadpleeg het meegeleverde bestand readme.html voor meer informatie over de implementatie van de Instant Website.
  • Instant Website Wordpress plugin
    Maak gebruik van deze versie als je voor je website gebruikt maakt van een Wordpress-omgeving.
    Raadpleeg het meegeleverde bestand Instructie Instant Website Wordpress plugin voor meer informatie over de configuratie en de implementatie van de Instant Website.

Meer weten?

Mocht je vragen hebben met betrekking tot het implementeren van de Instant Website? Neem dan contact op met Team Brabant Cloud via helpdesk@brabantcloud.nl.