• Ieder gebruiker krijgt een eigen gebruikersaccount
  • Je kunt zelf je gegevens aanpassen wanneer je ingelogd bent.
  • Je beheerder kan je wachtwoord wijzigen wanneer je deze vergeten bent.

Wat is je gebruikersaccount?

Iedere gebruiker heeft een eigen gebruikersaccount. Deze bevat je gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook je rol. Een account bestaat uit:

• Een inlognaam
  • Een wachtwoord
  • Een e-mailadres
  • Een rol

Met het aanmaken van een account krijgt een nieuwe gebruiker toegang tot de Memorix Maior omgeving van jouw instelling of organisatie.

Waar vind je je gebruikersaccount?

In Memorix Maior vind je rechtsboven in het scherm de naam van je omgeving en je gebruikersnaam. Wanneer je op je gebruikersnaam klikt kom in je op je accountpagina in het tabblad Profiel. Je vindt hier je naam, getoonde naam en e-mailadres. Via de knop Bewerk profiel kom je op de pagina waar je je profiel kunt bewerken.

Wat kan je bewerken?

Via de knop Bewerk profiel op je accountpagina kom je op de pagina waar je je gegevens kunt bewerken. Je kunt hier bijna alle gegevens wijzigen. Het gaat dan om:

• Je inlognaam.
  • Je wachtwoord.
  • Je getoonde naam.
  • Je e-mailadres.
  • De taal van je nieuwsfeed.
  • Of je alleen wil zoeken in zichtbare kolommen.
  • Het aantal records dat standaard getoond wordt.
  • Welke CSV scheidingstekens je wil hanteren.
  • Of je standaard hoofdlettergevoelig wil zoeken.

Alleen de beheerder kan de rollen van gebruikers wijzigen. Dit kun je dus niet zelf.