Samenvatting:

• Het is mogelijk om mappen en submappen aan te maken in het DAM.
  • Mappen kun je hernoemen, verplaatsen en verwijderen.

Hoe maak ik (sub)mappen in het DAM?

Het aanmaken van mappen in het DAM kan ontzettend handig zijn wanneer je overzichtelijk te werk wilt gaan. Zo kunnen mappen gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's met hetzelfde thema bij elkaar te zetten. Op deze manier hoef je de volgende keer niet te zoeken naar deze bestanden.

Mappen of submappen zijn in het DAM eenvoudig aan te maken met de knop "nieuwe folder". Heb je een map aangemaakt? Dan kun je voor deze map ook nog een submap maken. Dit kan wederom via de knop "nieuwe folder". Je kunt aan de hand van mappen een eigen structuur aanbrengen in de opslag van je bestanden.

Een map verplaatsen, bewerken of verwijderen

Wanneer je een map of submap hebt aangemaakt dan zijn er nog verschillende manieren waarop je deze kunt wijzigen. De mappen zijn dus niet statisch. Je kunt mappen of submappen verplaatsen, bewerken of verwijderen. Net als bij het aanmaken van mappen heb je hier knoppen voor. Op deze manier kun je jouw aangemaakte mappen of submappen beheren.