• Van elke afbeelding die naar Memorix Maior wordt geüpload wordt automatisch een afgeleid inzoombaar

bestand gemaakt.

• In sommige gevallen gaat dit mis. In dat geval kun je handmatig een inzoombaar bestand maken.

Zelf een inzoombaar bestand aanmaken

Van elke afbeelding die naar Memorix Maior wordt geüpload wordt een afgeleid inzoombaar

bestand gemaakt. Dat gebeurt automatisch bij het uploaden van de afbeelding naar het DAM,

maar in sommige gevallen kan er daarbij wel eens iets mis gaan. Omdat uitsluitend de

afgeleide bestanden gebruikt worden voor de online presentatie (bijv. via de Instant Website)

zal de inzoombare afbeelding dan ook niet getoond kunnen worden.

Dit probleem is gemakkelijk zelf op te lossen door in het DAM bij de afbeelding op een link te klikken. In de onderstaande helptekst wordt dit verder toegelicht.