• Als je niet kunt inloggen kan je beheerder je wachtwoord wijzigen.
  • Als je ingelogd bent kun je zelf je wachtwoord wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten en kan niet meer inloggen

Als je niet meer kunt inloggen omdat je je wachtwoord bent vergeten, kan je beheerder het wachtwoord wijzigen. Deze kan in het gebruikersbeheer een nieuw wachtwoord voor je aanmaken.

Ik kan wel inloggen, maar wil een nieuw wachtwoord

Als je nog wel kunt inloggen, maar een nieuw wachtwoord wil, kun je zelf je wachtwoord wijzigen via je accountpagina. Deze bereik je via je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm.